Esküvői fotózásSense Studio, az esküvői fotózás specialistája. Telefon: +36 70 207 14 11 (munkanapokon 8-20h között hívható)

Bezárás

Technikai háttér

Pár helyen már tőlünk is olvashattad, hogy napjainkban egy tükörreflexes géppel, és némi adobe szoftverismerettel szinte már boldog-boldogtalan vállal esküvői fotózást.

 

A szakmai felkészületlenségen kívül azonban a nem megfelelő technikai háttér is sokat ronthat az esküvői fotók minőségén - így mi igyekszünk mindent megtenni (megvenni) azért, hogy a lehető legmodernebb, csúcs technikával készüljenek az általunk készített esküvői fotók és esküvői videók.

 

Esküvői fotózás - technikai háttér

 

Technikai hátterünket leginkább talán a "Fotósaink, eszközeink" galériában tudjuk bemutatni, de álljon itt azért néhány márka és típusjelzés - a tech fanatikus vőlegények kedvvért is :) Az adott eszköz nevére kattintva a gyártó oldalára juthattok, ahol ellenőrizhetitek, hogy megfelelőnek tartjátok-e a technikai hátterünket esküvői fotóitok és videóitok elkészítésére.

A képeket a műszakilag annyira nem érdeklődők kedvéért tesszük közzé, hisz mi igazán tudjuk, hogy egy kép többet mond ezer írott szónál! :)

 

Panasonic AG-AC 160AEJ kamera

 

Esküvői videós - Panasonic AG-AC 160EJ

 

Canon EOS 5D Mark III

 

Esküvői fotós - Canon EOS 5D Mark III

 

Panasonic HC-X920

 

Esküvői videós - Panasonic HC-X920

 

Adobe CS6 Master Collection

 

Esküvői fotós - Adobe Master Collection

 

 

Manfrotto állványok

Esküvői fotós - Manfrotto állványok

 

Professzionális kamera daru

 

Esküvői fotós - professzionális kamera daru

Technikai partnerünk: Tripont Kft.

 

  Bezárás
  Rólunk mondták...

  Zsuzsanna és Gábor

  "Kedves Zsolt! Nem lehet elégszer elmondani… Köszönjük! Tudjuk ezt már sokszor mondtuk, de szeretnénk, ha nyoma is maradna s emlékeznél ránk évek múltán is! Szeretnénk a legelejéről kezdeni a történetet, így visszaugranánk kicsit az időben, amikor is egy évvel az esküvő előtt elkezdtük a szervezést. Természetesen nagyon izgatottak voltunk, hiszen életünk egyik legfontosabb pillanatáról volt szó, amit régóta tervezgettünk már. Folyamatosan tárgyaltunk a különböző esküvői szolgáltatókkal, így lassan körvonalazódott a nagy nap. Több fotóssal és videóssal beszéltünk, de valahogy egyikükre sem tudtunk rábólintani. Valamiért úgy alakult, hogy már minden le volt foglalva a nagy napra, a helyszín, a dekoros, a zenekar, a koktélos, a vőfély, de fotósunk és videósunk még nem volt. Még volt egy évünk az esküvőig, azonban kicsit aggódtunk, így egy fórumon kértem segítséget, ahol nagyon sok ajánlatot kaptam. Egy nagyon elégedett menyasszony linkelte be a honlapotokat, amit egész délután bújtam és minden fotót és videót megnéztem, meggyőztetek, Titeket választottalak, pedig még leendő férjemnek meg sem mutattam a honlapotokat. Már aznap délután írtam nektek egy ajánlatkérő e-mailt. A válaszotok hamar jött, sajnos visszautasítás volt, aznapra már nem egy esküvőre voltatok lefoglalva. Nagyon elszomorodtam, Ti mégis annyira kedvesek és segítőkészek voltatok már a levelezés során is, hogy éreztem ennek itt nem lesz vége. Ezek után többször is beszéltél velem és a vőlegényemmel telefonon, ami még inkább megerősített minket abban, hogy igen, nekünk Ti kellettek. Így olyan lépésre szántunk el magunkat, amit soha nem gondoltam volna, hogy megteszünk, de megtettük! A leszervezett esküvőnket eltoltuk egy héttel, hogy Ti legyetek ott velünk és Ti örökítsétek meg a nagy napunkat. Utólag bebizonyosodott, az egyik legjobb döntés volt, amit hozhattunk. Meseszép képek születtek és nagyon jól éreztük magunkat veletek. Külön köszönjük, hogy a fáradságot leküzdve több száz km-t levezetve is a maximumot hoztátok ki magatokból. Hálás köszönet mindenért! Zsuzsanna & Gábor "

  Galéria »

  Edina Spek Juhász

  "Esküvő előtt egy héttel, teljes letargiában voltam,mert kamera fóbiám van...utálom gyűlölöm..a zavart ami azzal jár,ami kiül az arcomra és mindenki látja... Nektek sikerült ezt teljesen megszüntetni ami lehetővé tette ,hogy zavartalanul élvezzem a napot! Tudom mindez ilyen emberek nélkül nem ment volna mint Ti. Teljesen kiszűrtem a látókörömből a fényképezőt és a kamerát ,csak a Ti arcotokat láttam. Mert még mindig azt mondom nem mindegy milyen ember mosolyog rád vissza. A mosolyom az nem kamerának szólt hanem Nektek. Annak a két fantasztikus,barátságos közvetlen embernek, aki Ti vagytok. Nagyon köszönök mindent! Edina "

  Galéria »

  Szabó Anita

  "Kedves Sense Video Studio! Nem tudjuk eléggé megköszönni Nektek, hogy amikor elmondtuk az igényeinket az esküvői fotózással kapcsolatban nem csaptátok ránk a telefont! (Nincsenek hozzászokva általában a fotósok a hangos és füstös motor zajhoz!) Sőt a lehető legtöbbet hoztátok ki belőle. Ezzel megismételhetetlen élmény, és örök emléket adtatok Nekünk! Nagyon megkedveltünk Titeket, és köszönjük, hogy a „Nagy Nap” feszültségét humorral oldottátok! Az Önmagában sok mindent elárul, hogy az unokatesóm is lefoglalt már Titeket az esküvőjére és rengeteg barátunk érdeklődik utánatok! Nagy királyok vagytok, ezt a Férjem is megénekelte! A lényeg az, hogy nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük a profi munkát! Krisztián és Anita "

  Galéria »

  Szabina és Marco

  "Kedves Sense Video Studio!! Nagyon jó a csapatotok. Nagyon jól éreztük magunkat veletek. A munkátokat nagyon jól végzitek. Tényleg szerintünk a legjobbak vagytok. Köszönjük még egyszer hogy velünk voltatok a nagy napunkon. Szívből köszönjük Sense Video Studio. Fantasztikusak vagytok. "

  Galéria »

  Csonka Károlyné Mária

  "Sense Video Studio és a Kratancsik Zsolt nagyon remek és gyönyörű munkát végeztetek, nagyon elégedettek vagyunk, és a videót is nagyon várjuk , nagyon boldogok vagyunk hogy ilyen profik dolgoztak a lagzinkon! "

  Galéria »
  Bezárás
  Ajánlat kérés - Érdeklődés

  Esküvői videóst is kerestek? Esküvői DJ-t is kerestek?

  Igen, szeretném megnézni az esküvői videókat is!

  A Te esküvőd vajon megismételhető?

   

  Bízunk benne, hogy számodra sem az a kérdés: szükségem van-e videósra, hanem az, hogy ki lenne a megfelelő választás?

  Igény esetén, a fotózáson túl, összeszokott, profi operatőreinkkel FULL HD esküvői videótok elkészítését is vállaljuk!

  Profikat választva újra és újra átélheted a nagy nap szinte minden pillanatát.

  Bízd magad ránk, hiszen mi összeszokott csapatként, profi felszereléssel és szakmai háttérrel a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani számotokra!

   

  30% kedvezmény a full csomagra