menu.php Esküvői fotózás - Esküvői fotós | Profi esküvői fotók - szerződéssel

Esküvői fotózásSense Video Studio, a videózás specialistája. Telefon: +36 70 207 14 11 (munkanapokon 10-18h között hívható)

Bezárás

Esküvői fotózás

Minden nő gyermekkori álma, hogy szerelmével hófehér menyasszonyi ruhában álljon az oltár és/vagy az anyakönyvvezető előtt... szokásos esküvői fotós "duma", igaz?

 

 

Mi tudjuk, hogy napjainkban már nem csak ez az álmod!

 

Persze, legyen minden szép és jó, pont úgy, ahogy elképzeltétek, de ezekről olyan esküvői fotók készüljenek, amelyeket bátran fel lehet tölteni bármely közösségi oldalra, hogy ott is megmutassátok a nagyvilágnak, mennyire szeretitek egymást és milyen fantasztikus esküvőtök volt!

 

Készíttessetek vállalható, prémium minőségű esküvői fotókat, ahol a fotós képes rá, hogy megmutassa

 

mennyire gyönyörű volt a menyasszony,

 

vagy éppen milyen jó kedvetek volt a nagy napon!

Esküvői fotózás - humoros/kreatív fotók

 

Tisztában vagyunk a vágyaiddal, az álmaiddal és a félelmeiddel is, mint például: mi lesz, ha nem megfelelő fotóst választasz?!

 

Nézd meg képgalériánkat,

Esküvői fotós portfólió

 

és bizonyosodj meg róla, hogy a Sense Video Studio a számotokra megfelelő választás!

 

 

Ezt követően viszont ne késlekedj!

 

Ha már tudod a pontos dátumot, mihamarabb hívj minket a +36 70 207 14 11-es telefonszámon (munkanapokon 10-18h között), vagy írj nekünk, hogy biztosan el tudjuk vállalni a felkérést.

 

 

Profi esküvői fotóstól profi munkát várhatsz!

 

Mondd el mit szeretnél viszont látni a felvételeken és ezt szerződésben fogjuk rögzíteni.


Én és kollégáim szinte mindent felveszünk az esküvőn és a lakodalomban, mivel utólag az anyagból lehet kivenni, de hozzátenni már nem.
Nincs az az esküvői fotós, vagy videós, aki előre tudja, hogy a spontán helyzetek mikor következnek be.

 

Egy esküvőn a menyecsketáncig kb. 2000-4000 kép készül, ezekből választhattok 500 képet, amelyet DVD-n kidolgozva, retusálva adunk át Nektek - az 500db feletti képeket külön megállapodás alapján dolgozzuk ki.

 

Természetesen a retusált képekből lehetőségetek van papírképek, poszterek, fotókönyvek elkészíttetésére is, melyeket rajtunk keresztül nagyker áron vásárolhattok meg - és a szerkesztésük, leadásuk ingyenes.

Az elkészült képeket és könyveket a GLS fogja házhozszállítani.

 

Kratancsik Zsolt, az esküvői fotós

 

 

 

Szeretettel várom a megkeresésedet,

addig is minden jót kívánok!

 

 

Sense Video Studio,

Kratancsik Zsolt  Bezárás
  Rólunk mondták...

  Zsuzsanna és Gábor

  "Kedves Zsolt! Nem lehet elégszer elmondani… Köszönjük! Tudjuk ezt már sokszor mondtuk, de szeretnénk, ha nyoma is maradna s emlékeznél ránk évek múltán is! Szeretnénk a legelejéről kezdeni a történetet, így visszaugranánk kicsit az időben, amikor is egy évvel az esküvő előtt elkezdtük a szervezést. Természetesen nagyon izgatottak voltunk, hiszen életünk egyik legfontosabb pillanatáról volt szó, amit régóta tervezgettünk már. Folyamatosan tárgyaltunk a különböző esküvői szolgáltatókkal, így lassan körvonalazódott a nagy nap. Több fotóssal és videóssal beszéltünk, de valahogy egyikükre sem tudtunk rábólintani. Valamiért úgy alakult, hogy már minden le volt foglalva a nagy napra, a helyszín, a dekoros, a zenekar, a koktélos, a vőfély, de fotósunk és videósunk még nem volt. Még volt egy évünk az esküvőig, azonban kicsit aggódtunk, így egy fórumon kértem segítséget, ahol nagyon sok ajánlatot kaptam. Egy nagyon elégedett menyasszony linkelte be a honlapotokat, amit egész délután bújtam és minden fotót és videót megnéztem, meggyőztetek, Titeket választottalak, pedig még leendő férjemnek meg sem mutattam a honlapotokat. Már aznap délután írtam nektek egy ajánlatkérő e-mailt. A válaszotok hamar jött, sajnos visszautasítás volt, aznapra már nem egy esküvőre voltatok lefoglalva. Nagyon elszomorodtam, Ti mégis annyira kedvesek és segítőkészek voltatok már a levelezés során is, hogy éreztem ennek itt nem lesz vége. Ezek után többször is beszéltél velem és a vőlegényemmel telefonon, ami még inkább megerősített minket abban, hogy igen, nekünk Ti kellettek. Így olyan lépésre szántunk el magunkat, amit soha nem gondoltam volna, hogy megteszünk, de megtettük! A leszervezett esküvőnket eltoltuk egy héttel, hogy Ti legyetek ott velünk és Ti örökítsétek meg a nagy napunkat. Utólag bebizonyosodott, az egyik legjobb döntés volt, amit hozhattunk. Meseszép képek születtek és nagyon jól éreztük magunkat veletek. Külön köszönjük, hogy a fáradságot leküzdve több száz km-t levezetve is a maximumot hoztátok ki magatokból. Hálás köszönet mindenért! Zsuzsanna & Gábor "

  Galéria »

  Edina Spek Juhász

  "Esküvő előtt egy héttel, teljes letargiában voltam,mert kamera fóbiám van...utálom gyűlölöm..a zavart ami azzal jár,ami kiül az arcomra és mindenki látja... Nektek sikerült ezt teljesen megszüntetni ami lehetővé tette ,hogy zavartalanul élvezzem a napot! Tudom mindez ilyen emberek nélkül nem ment volna mint Ti. Teljesen kiszűrtem a látókörömből a fényképezőt és a kamerát ,csak a Ti arcotokat láttam. Mert még mindig azt mondom nem mindegy milyen ember mosolyog rád vissza. A mosolyom az nem kamerának szólt hanem Nektek. Annak a két fantasztikus,barátságos közvetlen embernek, aki Ti vagytok. Nagyon köszönök mindent! Edina "

  Galéria »

  Szabó Anita

  "Kedves Sense Video Studio! Nem tudjuk eléggé megköszönni Nektek, hogy amikor elmondtuk az igényeinket az esküvői fotózással kapcsolatban nem csaptátok ránk a telefont! (Nincsenek hozzászokva általában a fotósok a hangos és füstös motor zajhoz!) Sőt a lehető legtöbbet hoztátok ki belőle. Ezzel megismételhetetlen élmény, és örök emléket adtatok Nekünk! Nagyon megkedveltünk Titeket, és köszönjük, hogy a „Nagy Nap” feszültségét humorral oldottátok! Az Önmagában sok mindent elárul, hogy az unokatesóm is lefoglalt már Titeket az esküvőjére és rengeteg barátunk érdeklődik utánatok! Nagy királyok vagytok, ezt a Férjem is megénekelte! A lényeg az, hogy nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük a profi munkát! Krisztián és Anita "

  Galéria »

  Szabina és Marco

  "Kedves Sense Video Studio!! Nagyon jó a csapatotok. Nagyon jól éreztük magunkat veletek. A munkátokat nagyon jól végzitek. Tényleg szerintünk a legjobbak vagytok. Köszönjük még egyszer hogy velünk voltatok a nagy napunkon. Szívből köszönjük Sense Video Studio. Fantasztikusak vagytok. "

  Galéria »

  Csonka Károlyné Mária

  "Sense Video Studio és a Kratancsik Zsolt nagyon remek és gyönyörű munkát végeztetek, nagyon elégedettek vagyunk, és a videót is nagyon várjuk , nagyon boldogok vagyunk hogy ilyen profik dolgoztak a lagzinkon! "

  Galéria »
  Bezárás
  Ajánlat kérés - Érdeklődés

  Esküvői videóst is kerestek? Esküvői DJ-t is kerestek?

  Igen, szeretném megnézni az esküvői videókat is!

  A Te esküvőd vajon megismételhető?

   

  Bízunk benne, hogy számodra sem az a kérdés: szükségem van-e videósra, hanem az, hogy ki lenne a megfelelő választás?

  Igény esetén, a fotózáson túl, összeszokott, profi operatőreinkkel FULL HD esküvői videótok elkészítését is vállaljuk!

  Profikat választva újra és újra átélheted a nagy nap szinte minden pillanatát.

  Bízd magad ránk, hiszen mi összeszokott csapatként, profi felszereléssel és szakmai háttérrel a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani számotokra!

   

  30% kedvezmény a full csomagra